Termeni si conditii

Informatii despre Site

Site-ul www.cadventure.ro, design-ul si continutul sau, sunt proprietatea CADVENTURE SRL, cu sediul in Craiova, Str. Fratii Golesti nr. 108A, CUI RO28166292, J16/404/2011

Utilizarea site-ului si a continutului

Accesul la site-ul www.cadventure.ro este gratuit iar toate informatiile cu privire la produsele si serviciile CADVENTURE, inclusiv preturi, oferte speciale, informatii de natura tehnica, sunt de interes general si prezentate cu titlu informativ.
Desi obiectivul nostru este de a va oferi informații actuale si exacte referitoare la produsele si serviciile pe care le comercializam, nu putem garanta că paginile Site-ului nu ar putea conține erori la un moment dat, si va asigurăm că depunem toate eforturile pentru remedierea eventualelor erori.

Drepturile asupra continutului Site-ului

Denumirile comerciale, logo-urile, marcile de inregistrare, marcile de servicii, continutul in format text, imaginile, elementele de grafica si aplicatiile incluse in Site, sunt proprietatea CADVENTURE SRL si a partenerilor sai comerciali, si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.
Utilizatorii site-ului pot folosi (copia si tipari) informațiile conținute pe site numai în interes personal si/sau numai cu indicarea sursei. Este interzisa copierea, reproducerea sau stocarea oricarui element de continut, text, imagini, logo-uri pe un alt site Web, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei sau in orice alt scop comercial.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nicio notificare prealabila, putem sterge sau adauga informatie pe site, sau arhiva din continut.

Obligatii privind inregistrarea

La completarea formularelor din Site sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, actuale si complete despre dumneavoastra, care sa ne permita sa va contactam, si sa va oferim informatiile, suportul sau nivelul de acces in site, solicitate.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora

Atunci cand ne oferiti date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui Site, va manifestati acordul în mod expres și neechivoc pentru prelucrarea acestor date și informații personale de către CADVENTURE, pentru soluționarea de către CADVENTURE a cererilor adresate si transmiterea de buletine informative periodice si material promotionale specifice.
CADVENTURE SRL administreaza datele personale furnizate de catre si despre dvs. in conditii de siguranta, conform legii si numai pentru scopurile specificate.
Pentru detalii cu privire la modul în care CADVENTURE prelucrează datele cu caracter personal, precum și cu privire la drepturile de care dispuneți în calitate de persoană vizată, vă rugăm să consultați Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.
De asemenea, dacă aveți orice fel de întrebări în legătură cu politica de prelucrare a datelor sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile de care dispuneți în calitate de persoană vizată, ne puteți contacta folosind datele de contact disponibile în secțiunea „Contact”.

Declinarea responsabilitatii

Nimic din conținutul site-ului nu constituie o ofertă ferma și nu angajeaza răspunderea CADVENTURE în lipsa unor acorduri ulterioare. Pentru informatii suplimentare sau pentru a comanda produse si servicii prezentate în Site va rugam sa contactati CADVENTURE prin oricare din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului.
CADVENTURE nu va fi responsabila pentru pagube directe, indirecte, oportunitati pierdute, profit nerealizat sau probleme de orice fel, care pot aparea din accesarea sau incapacitatea de a accesa acest site.

Link-uri catre alte site-uri

Legaturile la site-urile partenere sau alte site-uri sunt oferite in acest Site ca un avantaj.
CADVENTURE SRL nu are control si nu va fi responsabila pentru continutul acestor Site-uri, pentru niciun fel de pagube sau probleme care pot aparea din continutul sau operarea acestora.
În cazul utilizării acestor legături catre alte site-uri se aplica condițiile generale de utilizare a acelor site-uri.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Prin vizitarea si utilizarea acestui Site ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.