Proiectare 3D

Proiectare 3D

Proiectarea eficienta si optimizarea continua a produselor, din ce in ce mai sofisticate, este o provocare permanenta impusa de dinamica pietei.

Ca si cum nu ar fi de ajuns, utilizarea de aplicatii CAD disparate, incompatibile, ineficientele in reutilizarea informatiei despre produs odata creata, in procese ulterioare sau in cadrul echipei extinse de dezvoltare, colaborarea dificila intre membrii echipei, adauga si mai multa complexitate acestei provocari.

Pentru a ramane competitivi in mediul economic actual, companiile trebuie sa gaseasca modalitati noi de a raspunde acestor provocari.

PTC pentru Proiectare 3D

Solutiile PTC pentru proiectare 3D ajuta companiile sa atinga obiectivele legate de inovare, calitate si costuri, cu aplicatii dimensionate corespunzator fiecarei activitati, ce inglobeaza cele mai bune practici de proiectare

Soluțiile și aplicațiile CAD

Vreme de multi ani piata aplicatiilor CAD a fost considerata stagnanta, fara semne reale de inovare. Cu toate acestea, complexitatea tot mai mare a produselor și competiția, au determinat companiile sa vrea mai mult de la solutiile lor CAD. Solutiile si aplicatiile CAD ale PTC sustin initiativele oricarei companii in directia optimizarii produselor, permitand lucrul cu prototipuri digitale precise si accesul larg al tuturor membrilor echipei la informatie tot timpul actuala. Totul, de la ideea si designul de produs, la proiectarea 2D si 3D, simulare si validare, calcule ingineresti, fabricatie.

Producatorii cauta in permanenta modalitati noi de a reduce costurile cu dezvoltarea produselor, de a identifica erorile cat mai devreme in ciclul de dezvoltare, acolo unde eliminarea lor se poate face cu cele mai mici costuri, de a imbunatati colaborarea in cadrul proiectului intre diferite discipline si membrii ai echipei extinse, de a optimiza produsele in vederea atingerii obiectivelor de cost si de satisfacere a cerintelor pietei.

Solutiile PTC pentru proiectare 3D ajuta companiile sa atinga aceste obiective, cu aplicatii dimensionate corespunzator fiecarei activitati, ce inglobeaza cele mai bune practici de proiectare acumulate in cei peste 25 de ani de colaborare cu mii de producatori din intreaga lume.

Ingloband tehnologie de varf si expertiza, ambele validate in industrie, solutiile PTC va ajuta:

  • Sa creati, analizati si sa validati informatii complete asupra modului in care produsul este proiectat, fabricat, utilizat, supus service-ului și retras, respectiv definirea completa a produsului din punct de vedere mecanic si electronic
  • Sa proiectati si sa optimizati produsele cu echipe distribuite care lucreaza cu date provenind din diferite aplicatii CAD
  • Sa eliminati erorile si nevoia de reproiectare atunci cand informatia despre produs, odata creata, trebuie reutilizata in procese ulterioare, spre exemplu fabricatie, etc.
  • Sa eliminati sistemele redundante si sa unificati aplicatiile software utilizate

Produse:

  • Creo
  • Windchill
  • Mathcad
TESTEAZĂ GRATUIT CREO 9.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.