Suport Tehnic

Contactează echipa de suport

Suport tehnic în instalarea și funcționarea licențelor, asigurat de inginerii de suport ai CADVENTURE, PTC Certified Technical Support Provider: telefonic, email, conectare remote desktop.

Suportul PTC inseamna mai mult decat functionarea soft-ului. Inseamna instrumente si resurse care va ajuta sa va imbunatatiti aptitudinile, sa va optimizati performanta si sa realizati valoare pentru compania dumneavoastra.

Gasiti raspuns specializat la intrebarile dumneavoastra. Tineti costurile sub control si reduceti riscurile legate de proprietate intelectuala.

Descărcați cele mai noi versiuni

Reveniți periodic pe această pagină și asigurați-vă că folosiți cele mai noi versiuni. Dacă aveți contract de suport, le puteti descărca din contul dumneavoastră la pagina PTC eSupport

Instruire

Ne propunem mai mult decat parcurgerea unui material de curs. Ne propunem sa lucram in privinta obiectivelor si valorilor cursantilor si organizatiei, pentru a deschide ochi catre idei si oportunitati noi.

Specialisti cu experienta in utilizarea Creo Parametric, inginerii nostri va ofera instruire personalizata in cazul trecerii la Creo Parametric de la un alt sistem CAD si instruire pe proiecte / training on the job in domeniile: modelare 3D, desen 2D, proiectare matrite, proiectare piese din tabla, proiectarea tehnologiilor de fabricatie – programare CNC pentru procese de frezare 3-5 axe.

Consultanta in proiectare

Ati instalat noile dumneavoastra licente Creo, de acum castigati experienta in fiecare zi. Cunoasteti insa toate instrumentele Creo de care dispuneti? Le folositi in modul cel mai eficient posibil pentru activitatea dumneavoastra? V-ati organizat activitatea de proiectare-fabricatie pentru maxim de productivitate? Oferim consultanta in utilizarea licentelor, inclusiv pentru rezolvarea unor probleme de tipul:

  • Configurarea Creo pentru a satisface cerinte globale la nivel de departament de proiectare, sau particulare la nivel de user si statie de lucru, avand in vedere si interactiunea cu proprii clienti si furnizori
  • Optimizarea modului de import al modelelor provenite din alte aplicatii CAD, prin identificarea unor proceduri de individualizare a erorilor de geometrie si ‘reparare’ a modelelor importate, folosite mai departe in procesul de proiectare a dispozitivelor, etc

Articole suport tehnic

TESTEAZA GRATUIT CREO 10.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.