Aveti licente Creo ramase la versiuni vechi?

Cresteti productivitatea in proiectarea cu Creo

In proiectarea de produse, e usor sa ramaneti in urma, pe masura ce concurenta devine mai dura si tehnologia avaseaza. Daca sunteti utilizator Creo, exista o singura modalitate de a va asigura ca sunteti “la zi”, ca lucrati cu cea mai buna si cea mai noua tehnologie de pe piata.

Trecerea la pachetele actuale Creo Design este o modalitate eficienta de a adauga mediului dvs. de proiectare, tehnologii puternice precum modelarea directa, asamblare folosind elemente de asamblare inteligente, randare, proiectare sisteme routate, calcule ingineresti si multe altele.

Descarcati eBook-ul „Creo Design Packages:Your Products Made Better” pentru a afla mai multe despre ce pot face pachetele actuale Creo Design pentru dvs.

Aveti licente perpetue Creo cu suport activ?

Aveti pachete Creo cu suport activ dar cu configuratii vechi (ex. Creo Foundation, Creo Parametric, Creo Parametric Essentials)? Nu le lasati sa va tina pe loc.

Bun venit la noul standard 3D CAD in industrie. Acum, pachetele Creo Design oferă mult mai multe functionalitati, incepand chiar de la pachetul de baza Creo Design Essentials. Pastrati-va avantajul in fața concurenței, proiectand mai rapid produse mai bune si cu costuri mai mici.

Profitati de ofertele speciale limitate valabile pana la 30 septembrie 2022.

Aveti licente Creo perpetue cu suport inactiv?

Aduceti-le la versiunea actuala Creo 9.0 prin programul “Reactivate”.

Renuntati la licentele dumneavoastra perpetue de tip “Creo Foundation”, “Creo Parametric” sau “Creo Parametric Essentials”, cu suport inactiv de mai mult de 1 an, si inlocuiti-le cu licente anuale Creo Design. Beneficiati de toata puterea noilor pachete, acum la un pret special.

Este cel mai bun moment sa va modernizati licentele Creo / Pro/ENGINEER existente. Pachetele actuale Creo Design includ acum mai multe functionalitati importante cu care veti rezolva orice problema de proiectare, mai rapid si mai usor.

Treceti la licente anuale Creo prin programe de conversie avantajoase

  • Beneficiati de un pret mai mic decat cel al unei licente anuale noi
  • Reducerea se pastreaza la fiecare reinnoire a intregului pachet de licente anuale cumparat prin programele actuale de conversie
  • Noua dvs. licenta anuala include acces la platforma online PTC University pentru cursuri de instruire Creo 9.0 (Creo Standard eLearning Library)
  • Functionalitati noi incluse gratuit in toate pachetele de baza Creo Design, cum ar fi: Creo Piping and Cabling Extension, Creo Intelligent Fastener Extension, Creo Render Studio, Creo Simulation Elite
  • Subscription term posibil si pentru 2 sau 3 ani

Aveti licente Creo ramase la versiuni vechi?

Treceti la versiunea Creo 9.0 prin programul “Reactivate”. Renuntati la licentele dvs. perpetue ramase la versiuni vechi si inlocuiti-le cu licente actuale Creo Design

V-ar mai putea interesa:

TESTEAZA GRATUIT CREO 10.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.