Aveti licente Creo ramase la versiuni vechi?

Aveti licente Creo ramase la versiuni vechi?

Aduceti-le la versiunea actuala Creo 8.0 prin programul “Reactivate”.

Renuntati la licentele dumneavoastra perpetue de tip “Creo Foundation”, “Creo Parametric” sau “Creo Essentials”, cu suport inactiv de mai mult de 1 an, si inlocuiti-le cu licente anuale Creo Design. Beneficiati de toata puterea noilor pachete, acum la un pret special.

Este cel mai bun moment sa va modernizati licentele Creo / Pro/ENGINEER existente. Pachetele actuale Creo Design includ acum mai multe functionalitati importante cu care veti rezolva orice problema de proiectare, mai rapid si mai usor.

Treceti la licente anuale Creo prin programul Reactivate

  • Beneficiati de un pret mai mic decat cel al unei licente anuale noi
  • Reducerea se pastreaza la fiecare reinnoire a intregului pachet de licente anuale cumparat prin programul “Reactivate”
  • Noua dvs. licenta anuala include acces la platforma online PTC University pentru cursuri de instruire Creo 8.0 (Creo Standard eLearning Library)
  • Functionalitati noi incluse gratuit in toate pachetele de baza Creo Design, cum ar fi: Creo Piping and Cabling Extension, Creo Intelligent Fastener Extension, Creo Render Studio, Creo Simulation Elite
  • “Reactivate” posibil si pentru 2 sau 3 ani

Aveti licente Creo ramase la versiuni vechi?

Treceti la versiunea Creo 8.0 prin programul “Reactivate”. Renuntati la licentele dvs. perpetue ramase la versiuni vechi si inlocuiti-le cu licente actuale Creo Design
TESTEAZA GRATUIT CREO 8.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.