Creo pentru Startup-uri

Prin programul ``Creo pentru Startup-uri`` sustinem startup-urile romanesti

Este nevoie de mai mult decat o idee pentru a face o schimbare semnificativa in industrie – este nevoie de o schimbare de mentalitate si de o abordare inteligenta a procesului de inovare.

Programul „PTC Creators for Startups” va ofera tot ce aveti nevoie pentru a fi primul care transforma cu succes chiar si cea mai ambitioasa idee de afacere in realitate. Programul va pune la dispozitie sistemul de proiectare si inginerie 3D, Creo, care va permite sa dezvoltati produsele si sa le introduceti pe piata rapid si cu costuri reduse.

Capabilitatile Creo de care puteti beneficia

Inscrieti-va in programul PTC Creators și incepeti sa dezvoltati produse cu Creo. Beneficiati de o reducere semnificativa fata de pretul licentelor comerciale standard, pentru o perioada de pana la 3 ani.

Explorați lista completă a capabilităților Creo pe care le puteti accesa imediat pentru a va sustine in efortul dvs. de proiectare a produselor.

Software proiectare 3D CREO

Licenta pentru startup-uri include suita completa de capabilitati pentru modelare 3D, plus realitate augmentata, inteligenta artificiala, IoT, proiectare generativa, fabricatie aditiva si instrumentele de simulare realizate in colaborare cu Ansys – toate intr-o solutie unitara, Creo.

 • Folositi simularea in timp real si optimizarea inca de la inceputul procesului de proiectare
 • Optimizati proiectele folosind capabilitatile Creo pentru proiectare generativa bazata pe AI
 • Proiectati produse inteligente si conectate
 • Folositi realitatea augmentata pentru a crea interactiuni mai relevante intre produse si utilizatori
 • Proiectati pentru fabricatie aditiva, cu optimizarea, validarea si verificarea procesului de imprimare 3D intr-o singura solutie, Creo

Instruire

Creo Learn Online – Instruire live sustinuta de experti PTC. Obtineti acces nelimitat la peste 30 de sesiuni virtuale, live, cu instructor. Utilizati calendarul dinamic pentru a va inscrie la sesiuni de cate 3 ore, insumand in total peste 100 de ore de invatare practica. In „Ghidul curriculumului” sunt prezentate cursurile disponibile, impreuna cu oportunitatile de a obtine certificari profesionale.

Criterii de eligibilitate:

 • Startup-ul este o societate comerciala inregistrata si are maxim 6 ani de la infiintare
 • Startup-ul produce sau este in curs de a dezvolta propriile produse
 • Startup-ul genereaza venituri mai mici de 1 milion USD anual (sau suma echivalenta in RON)
 • Startup-ul a beneficiat de mai putin de 2 milioane USD finantare de la infiintare (sau suma echivalenta in RON)
 • Startup-ul nu este client PTC (cu exceptia detinerii de licente Mathcad si licente oferite in cadrul programului „PTC Creators for Startups”)
 • Startup-ul nu este reseller, consultant sau furnizor de servicii PTC

Cum sa aplicati?

Completati formularul de inscriere in programul PTC Creators.

Veti fi contactat pentru a stabili nevoile dvs si pentru a confirma eligibilitatea startup-ului pentru acest program.

Creo pentru Startup-uri

Programul “Creo pentru Startup-uri” va ofera tot ce aveti nevoie pentru a fi primul care transforma cu succes chiar si cea mai ambitioasa idee de afacere in realitate.

V-ar mai putea interesa:

TESTEAZA GRATUIT CREO 10.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.