Prelucrari mecanice

Prelucrari mecanice

Suita de aplicatii Creo CAD/CAM/CAE oferă inginerilor un avantaj major, garantia unor produse de calitate superioara realizate in cel mai scurt timp, datorita asociativitatii complete, care face ca orice modificare a modelului 3D, în oricare din aplicaţiile Creo Parametric, să se actualizeze automat în toate celelalte aplicaţii asociate, fără necesitatea vreunui transfer de date.

Eliminarea transferului de date intre aplicatia CAD si CAM conduce la economii insemnate de timp si reducerea erorilor. Creo Parametric este prima alegere a inginerilor CAM, fiind singurul care ofera un set complet integrat de aplicatii dedicate proceselor de fabricaţie – de la proiectarea de scule şi matriţe, la programarea masinilor cu comanda numerica, documentarea procesului de fabricatie, postprocesare, verificarea şi simularea traiectoriilor de scule.

PTC pentru Prelucrari mecanice

Creo Parametric include un set complet integrat de aplicatii dedicate proceselor de fabricaţie – de la proiectarea de matriţe si stante, la programarea CNC, verificarea traiectoriilor de scule, postprocesare

Creo Prismatic and Multi-Surface Milling Extension

De la aplicatii care se promoveaza avand ca principal avantaj usurinta in utilizare, la cele care subliniaza avantajul pretului scazut, piata actuala a solutiilor CAM este una extrem de variata.

Extensie la aplicatia de baza Creo Parametric, pentru programarea CNC pentru frezare piese modelate cu forme prismatice 2 ½ axe, frezare suprafete 3 axe cu suport pentru strategii specifice prelucrarilor high speed si pozitionare la 4 si 5 axe, Creo Prismatic & Multi-Surface Milling Extension este un veritabil “specialist” in frezare, perfect integrat cu toată suita de solutii CAD 3D Creo Parametric, aduce un plus semnificativ de productivitate in programarea CNC pentru operatii de frezare, la un pret competitiv in raport cu cel al principalilor producatori de solutii CAM de pe piata.

Creo Production Machining Extension

Extensie la aplicatia de baza Creo Parametric pentru programarea CNC pentru procese de frezare 3 axe, strunjire 2-4 axe, electroeroziune cu fir 2-4 axe. Aceeasi asociativitate cu modelul 3D al piesei, asigura incorporarea automata a oricarei modificari in intreg procesul de proiectare a tehnologiilor de fabricatie, iar traiectoriile optimizate permit frezarea de familii de piese cu programul pentru generic si reutilizarea procesului de fabricaţie odata definit cu facilităţi de import/export in format XML.

Creo Production Machining Extension ofera inginerilor CAM un set complet de functionalitati pentru programarea masinilor CNC pentru prelucrarea pieselor prin frezare, strunjire si electroeroziune cu fir (WEDM).

Creo Complete Machining Extension

Extensie la aplicatia de baza Creo Parametric pentru programarea CNC pentru frezare 2 ½ pana la 5-axe simultanstrunjire multi-axfrezare si strunjire pe centre mill/turn cu dispozitive live tooling si suport pentru axa C; electroeroziune cu fir 2-4-axe. Timpul de lansare pe piata a produselor este mult redus, datorita actualizarii in mod asociativ a intregului proces de fabricatie: traiectorii, documentatie, postprocesori, la orice modificare in proiectul 3D al piesei.

Include toate functionalitatile extensiei Creo Production Machining, la care se adauga frezare 5 axe simultan si prelucrari pe centre mill/turn.

Creo NC Sheetmetal Extension

Extensie la aplicatia de baza Creo Parametric pentru programarea masinilor CNC de stantat, si a masinilor de prelucrat table care lucreaza cu scule de taiere sau conturare cu laser/plasma. Optiunea auto-nesting, pentru realizarea dinamica a croirii si amplasarea optima a pieselor pe semifabricatul de tabla, optiune integrata cu sistemele MRP, asigura utilizarea la maximum a semifabricatului de tabla, reducerea atat a pierderilor de material si a costurilor cu materialele, cat si timpul total de fabricatie.

NC Sheetmetal Extension este solutia ideala pentru producatorii de componente si subansamble din tabla din orice industrie, care le aduce acestora un castig real de productivitate, prin definirea si optimizarea secventelor de prelucrare folosind scule de taiere sau conturare cu laser/plasma.

Creo Computer-Aided Verification Extension

Extensie la aplicatia de baza Creo Paranetric pentru inspectia digitala a pieselor prelucrate si ansamblurilor in scopul asigurarii calitatii acestora, cu suport atat pentru masini de masurat in coordonate cat si pentru sisteme de scannare laser. Ofera posibilitati de simulare si control al dimensionării geometrice şi toleranţelor (GD&T), intr-un mediu complet, incluzand piese, dispozitive, masini.

Creo Computer-Aided Verification Extension reprezinta o solutie simpla si, in acelasi timp, economica. Permite inspectia digitala a pieselor prelucrate si ansamblurilor in scopul asigurarii calitatii acestora, cu suport atat pentru masini de masurat in coordonate cat si pentru sisteme de scannare laser.

TESTEAZĂ GRATUIT CREO 8.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.