Proiectare matrițe

Indiferent de rolul dumneavoastra in procesul de fabricatie a produselor, Creo are o aplicatie CAM care va va ajuta sa realizati produse de cea mai buna calitate, cu cele mai mici costuri si in cel mai scurt timp posibil. Va prezentam in cele ce urmeaza aplicatiile Creo pentru proiectarea de matrite si stante.

PTC pentru Proiectare matrițe

Datorita automatizarii multora dintre activitatile complexe specifice, mari consumatoare de timp, aplicatiile Creo Parametric pentru proiectarea matritelor, va permit sa inovati si sa proiectati in vederea fabricatiei

Creo Tool Design Extension

Extensie add-on la aplicatia de baza PTC Creo Parametric, pentru proiectarea partilor active ale matritelor de injectie a materialelor plastice sau de turnare sub presiune. Cu PTC Creo Tool Design Extension (TDX) chiar si un utilizator ocazional poate crea matrite dintre cele mai complexe, cu una sau mai multe cavitati, interfata grafica intuitiva ghidandu-l pas cu pas in succesiunea specifică procesului de realizare a partilor active si suprafetelor de separatie ale matritei, deschidere a matritei si extractie a piesei.

Creo Expert Moldbase Extension

Extensie add-on la aplicatia de baza Creo Parametric, pentru constructia ansamblului matritei in mediul 2D familiar proiectantului de matrite, oferindu-i acestuia, in acelasi timp, toata puterea si avantajele lucrului in 3D. Interfata 2D, orientata pe proces si usor de utilizat, include biblioteci continand pachete si componente standardizate de la cei mai importanti furnizori. Modelul 3D rezultat este utilizat pentru simularea deschiderii matritei si extractiei piesei si pentru generarea documentatiei de executie si tabelelor de componenta BOM.

Creo Progressive Die Extension

Extensie add-on la aplicatia de baza Creo Parametric pentru proiectarea de stante progresive destinate prelucrarii pieselor din table. Pornind de la forma desfasurata a piesei, pe semifabricatul de tip banda sunt amplasate optim posturile de taiere. PDX determina zonele de indoire si deformare si defineste pe baza acestora, geometria poansoanelor. Simultan cu realizarea ansamblului pachetului stantei, prin preluarea din biblioteci de componente standard sau definirea de elemente proprii, rezulta desenele de executie, tabelele de componenta (BOM), tabelele cu dispunerea gaurilor in placi, programul CNC de gaurire.

Creo Mold Analysis

Creo Mold Analysis Extension ajuta la proiectarea in vederea prelucrarii, oferind rezultate de incredere, rapid si usor de interpretat. Descoperirea la timp a eventualelor probleme de proiectare si gasirea celor mai bune solutii, contribuie la reducerea costurilor si a duratei ciclului de dezvoltare a produsului.

Adaugati extensia Creo Mold Analysis la aplicatia de baza Creo Design si optimizati proiectarea pieselor din material plastic.

TESTEAZĂ GRATUIT CREO 8.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.