Despre noi

Despre noi

CADVENTURE este partener autorizat PTC în Romania din anul 2011. Ajutam companiile din Romania sa valorifice cele mai noi tehnologii digitale pentru a-si apara si spori avantajul competitiv in industrie. Oferim solutii software si servicii asociate, care transforma modul in care companiile proiecteaza, produc si asigura service produselor.

Solutia noastra este una integrala, bazata pe aplicatiile PTC CAD CAM CAE, PLM, SLM, IOT si AR, pentru o digitalizare completa a proceselor de proiectare, fabricatie si service.

Cariera la CADVENTURE - Alătură-te echipei noastre!

Dacă iți doresti o carieră într-o companie în care să muncesti cu plăcere și să iți poți demonstra valoarea:

  • ai experiență în proiectarea cu Creo Parametric / Pro/ENGINEER
  • ai experiență dobandită într-un departament de proiectare, pregătirea fabricației sau prelucrări mecanice pe mașini cu comandă numerică,
  • ai cunostințele și experiența necesară pentru implementarea aplicațiilor PLM (Windchill), MCAD (Creo Parametric), și produse asociate, inclusiv instalare, configurare, administrare, testare, support

Aplica acum cu CV si scrisoare de intentie iar noi te contactam pentru pasul urmator. Iar daca nu ai experienta deoarece esti student in ultimul an sau proaspat absolvent al unei facultati cu profil tehnic, dar ai cunostințele teoretice, profilul si motivatia pe care le cautam, convinge-ne ca ai inteles ce este important pentru noi si vom lua in considerare aplicatia.

CARIERE - Alatură-te echipei noastre!