Proiectare in mediu MultiCad

Proiectare in mediu MultiCad

Orice proiectant care lucreaza cu geometrie primita de la clienti, sau incearca sa reutilizeze geometrie CAD existenta, ambele create in alte aplicatii CAD, poate povesti despre timpul pierdut cu repararea ei, despre inconsistentele geometrice de nereparat, pentru ca, in cele din urma, sa o re-creeze mai simplu de la zero in Creo.

Lucrul cu date de proiectare create cu diferite aplicatii CAD, inseamna probleme atat la importul cat si la modificarea acestora, iar de aici, compromiterea termenelor, probleme de calitate, si costuri mari atat cu dezvoltarea produsului cat si cu gestionarea mai multor sisteme CAD.

PTC pentru Proiectare in mediul MultiCad

Solutia PTC pentru proiectarea in mediul multi-CAD va ofera flexibilitarea de a alege cea mai potrivita abordare pentru echipa dumneavoastra, colaborarea mai eficienta sau unificarea sistemelor CAD

Soluțiile și aplicațiile CAD

In functie de situatie, pentru simplificarea proceselor de dezvoltare si reducerea costurilor, devine necesara fie imbunatatirea colaborarii cu furnizorii, partenerii si ceilalti membrii ai echipei care utilizeaza alte sisteme CAD, fie unificarea aplicatiilor CAD utilizate in cadrul companiei.

Solutia PTC pentru proiectarea in mediul multi-CAD va ofera flexibilitarea de a alege cea mai potrivita abordare pentru echipa dumneavoastra, respectiv colaborarea mai eficienta sau unificarea sistemelor CAD. Mai mult de atat, cu o tehnologie CAD superioara, care va permite sa deschideti, sa modificati si sa incorporati in proiect, cu usurinta, geometrie creata in alte sisteme CAD, puteti colabora eficient cu partenerii si furnizorii, sau puteti realiza standardizarea la o platforma CAD unica, totul fara a pierde legatura asociativa cu modelul original. Odata cu posibilitatea de a lucra pe un proiect unitar care inglobeaza toate datele de proiectare, membrii echipei au si avantajul de a putea organiza sedinte rapide si frecvente de design review, de a detecta si rezolva eventuale probleme cat mai devreme in ciclul de dezvoltare si de a reutiliza efficient informatia odata creata.

Ingloband tehnologie de varf si expertiza, ambele validate in industrie, solutiile PTC va ajuta:

  • Sa maximizeze potentialul de reutilizare adatelor de proiectare deja existente
  • Sa deschida fisiere CAD create in alte aplicatii si sa le integreze in structura ansamblului general
  • Sa editeze direct geometrie CAD, indiferent de sursa si de aplicatia in care a fost creata
  • Sa asigure accesul sigur la informatie despre produs, mereu actuala, de-a lungului intregului lant de furnizare

Produse:

  • Creo
  • Windchill
TESTEAZĂ GRATUIT CREO 8.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.