Produse de larg consum

Solutiile PTC pentru proiectare si managementul ciclului de viata al produsului (PLM), flexibile si configurabile, servesc nevoilor unui numar tot mai mare de producatori de bunuri de larg consum

PTC pentru produse de larg consum

Solutia PTC pentru managementul ciclului de viata al produsului (PLM), flexibila si configurabila, serveste nevoilor unui numar tot mai mare de producatori de bunuri de larg consum, cum ar fi: jucarii, echipamente si acesorii de birou, mobilier, produse de uz casnic, bijuterii, unelte si scule, articole sportive.

Produse de larg consum

Provocarile pietei ii obliga pe producatorii de bunuri de larg consum sa ia in considerare modalitati mai inteligente de a isi desfasura activitatea si sa investeasca in tehnologii care sa le permita acest lucru.

Marci recunoscute din diferite domenii au ales solutiile PTC pentru managementul ciclului de viata al produsului PLM, ca motor de crestere a eficientei operationale.

Acestea le permit solutii inovatoare intr-un timp cat mai scurt si imbunatatirea calitatii produselor astfel incat sa poata concura in spatiul comercial in conditiile raspandirii tot mai largi a marcilor private.

Cele mai importante provocari cu care se confrunta producatorii de bunuri de larg consum, sunt:

  • Managementul calitatii produselor
  • Globalizarea clientilor
  • Competitia cu marcile private ale retailerilor
  • Cerinta tot mai mare pentru produse “verzi”
TESTEAZĂ GRATUIT CREO 8.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.