Masini si echipamente industriale

Solutii pentru Industria de masini si echipamente industriale

Solutii digitale care va ajuta sa furnizati clientilor nu doar produse exceptionale ci si o experienta pozitiva post vanzare, asigurand capacitatea de productie, eficienta in fabricatie si accesul echipelor la datele, informatiile si feedback-ul de la clienti de care au nevoie pentru a fi productive.

Perspective pentru industria de masini si echipamente industriale

O tendinta a ultimilor ani este accelerarea adoptarii soluțiilor de echipamente si linii industriale, pentru a ține pasul cu așteptările in continua schimbare ale clienților și cu presiunea in crestere a costurilor si competitiei. Produsele bazate pe rezultate masurabile pe care clientii doresc sa le obtina și produsele oferite ca serviciu, mută accentul de la produse către servicii, odata cu schimbarea nevoilor producătorilor.

Producatorii nou intrați pe piață au contribuit si ei la o crestere a inovarii, prin crearea de produse care asigura conectivitate, service la distanță sau realizat de client. Extinderea pe noi piețe și inasprirea reglementarilor pe piețele existente, au condus la cresterea complexitatii produselor pentru a asigura conformitatea cu cerintele.

Rezultate masurabile

Transformarea digitala continua, intrucat companiile producatoare de echipamente industriale cauta sa abordeze rapid cele mai provocatoare probleme din lantul de aprovizionare, pentru a-si atinge obiectivele de maximizare a veniturilor, reducere a costurilor si crestere a eficientei.

Modul in care PTC abordeaza transformarea digitala consta in identificarea celor mai mari provocari pentru companiile producatoare de echipamente industriale, aplicarea de solutii validate, sustinute de tehnologii de varf, si apoi scalarea rezultatelor in intreaga organizatie si in intreg lantul de aprovizionare.

Cum va pot ajuta solutiile PTC

  • Maximizati cresterea veniturilor – Indepliniti asteptarile clientilor si accesati piete noi, cu soluții care va ajuta sa implementati modele noi de afaceri, să oferiți produse personalizate la preturi accesibile și să reduceți timpul de livrare
  • Reduceti costurile – Cresteti profitabilitatea si obtineti un avantaj competitiv, cu solutii care ajuta la scaderea costurilor cu bunurile vandute si la reducerea costurilor de service si garantie
  • Cresteti eficienta – Cresteti eficienta in intreg lanțul valoric, de la eficienta echipamentelor din fabrica, eficienta tehnicienilor de service in teren si productivitatea in inginerie

Tehnologii pentru industria aerospatiala si de aparare

IoT industrial

Aplicati principiile de fabricatie lean cu ajutorul informatiilor in timp real si vizibilitatii asupra echipelor, produselor, echipamentelor si proceselor.

Realitate Augmentata

Imbunatatiti productivitatea, reduceti costurile si sporiti siguranta cu instructiuni de lucru cu  ajutorul realitatii augmentate, instruire si informatii importante in timp real.

Managementul ciclului de viata al produsului

Faceti fata complexitatii produselor cu solutii care va ajuta sa definiti o baza de date unica pentru intreg ciclul de viata al produselor, sa asigurati guvernanta datelor si sa conferiti echipelor o mai buna intelegere a datelor printr-un proces de vizualizare imbunatatit.

Proiectare CAD

Cresteti eficienta, reduceti timpul de proiectare si costurile cu testarea folosind prototipuri fizice, cu o solutie unitara pentru dezvoltarea produselor si realizarea documentatiei de executie, care inglobeaza functionalitati pentru modelare parametrica, proiectare generativa, simulare si analiza.

Managementul pieselor de schimb

Asigurati-va un inventar optim de piese de schimb, astfel incat echipele sa aiba piesa potrivita la locul potrivit si la pretul potrivit. Cu solutiile de management al pieselor de service, puteti creste satisfactia clientilor, imbunatatind in acelasi timp productivitatea si eficienta echipelor de service.

Solutii pentru masini si echipamente industriale

Pentru producătorii de masini și echipamente industriale, PTC oferă o soluție completă pentru toate etapele ciclului de viața al produsului, de la conceptul inițial la dezvoltare, fabricație și service
TESTEAZĂ GRATUIT CREO 8.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.