Industria auto

Perspective pentru industria auto

In ultimul deceniu, autovehiculele au devenit tot mai complexe datorita schimbarilor in preferintele consumatorilor, inaspririi reglementarilor si evolutiei tehnologiilor. Vor continua investitiile in conectivitate, autonomie, mobilitate comuna si electrificare. Pe masura ce complexitatea produselor creste, producatorii vor trebui  sa investeasca in procese si tehnologii cu care sa poata raspunde rapid la cerintele pietei si sa poata tine sub control costurile de productie si calitatea.

Transformare digitala in industria auto

Companiile din industria auto sunt printre primele care au implementat solutii de transformare digitala pentru a se asigura ca se afla printre cele care livreaza si definesc viitorul mobilitatii. Succesul depinde de capacitatea lor de a livra autovehicule de generatie urmatoare, care raspund asteptarilor clientilor, inaintea concurentei, si, profitabil.

Cu ajutorul solutiilor PTC puteti depasi provocari majore in industria auto, precum: produsele tot mai complexe, robotizarea si automatizarea productiei sau presiunea competitiei.

Solutii pentru industria auto

Solutiile PTC ajuta companiile din industria auto sa identifice si sa inlature cele mai mari obstacole in procesul de transformare digitala, cu solutii validate in domeniu.

Cum va pot ajuta solutiile PTC?

  • Maximizati cresterea veniturilor. Accelerati introducerea de produse noi cu solutii capabile sa gestioneze complexitatea produselor printr-un management imbunatatit al modificarilor si configuratiilor de produse si cresteti capacitatea de inovare folosind proiectarea generativa si inteligenta artificiala.

  • Reduceti costurile. Continuati initiativele de productie pe principii lean pentru a reduce costurile de fabricatie folosind solutii de fabricatie digitala. Imbunatatiti calitatea produselor pentru a reduce costurile de service si garantie, cu solutii ingineresti de ultima generatie.
  • Cresteti eficienta. Cresteti eficienta echipamentelor cu solutii care permit vizibilitatea in timp real a performantei acestora. Maximizati productivitatea echipei de inginerie cu solutii care permit o mai buna colaborare interdisciplinara. Imbunatatiti eficienta in vanzari cu solutii de realitate augmentata care permit utilizarea la maxim a resurselor.

Tehnologii pentru industria auto

IoT industrial

Aplicati principiile de fabricatie lean cu ajutorul informatiilor in timp real si vizibilitatii asupra echipelor, produselor, echipamentelor si proceselor.

Realitate augmentata

Imbunatatiti productivitatea, reduceti costurile si sporiti siguranta cu instructiuni de lucru cu  ajutorul realitatii augmentate, instruire si informatii importante in timp real.

Managementul ciclului de viata al produsului

Faceti fata complexitatii produselor cu solutii care va ajuta sa definiti o baza de date unica pentru intreg ciclul de viata al produselor, sa asigurati guvernanta datelor si sa conferiti echipelor o mai buna intelegere a datelor printr-un proces de vizualizare imbunatatit.

Proiectare CAD

Cresteti eficienta, reduceti timpul de proiectare si costurile cu testarea folosind prototipuri fizice, cu o solutie unitara pentru dezvoltarea produselor si realizarea documentatiei de executie, care inglobeaza functionalitati pentru modelare parametrica, proiectare generativa, simulare si analiza.

Managementul pieselor de schimb

Asigurati-va un inventar optim de piese de schimb, astfel incat echipele sa aiba piesa potrivita la locul potrivit si la pretul potrivit. Cu solutiile de management al pieselor de service, puteti creste satisfactia clientilor, imbunatatind in acelasi timp productivitatea si eficienta echipelor de service.

Solutii pentru industria auto

Soluția integrală PTC pentru proiectare si managementul ciclului de viață al produsului, vă ajută să gestionați cu încredere toate cerințele privind proiectarea, dezvoltarea, fabricația, și activitațile de service, în domeniul auto.