Industria aerospatiala si de aparare

Industria aerospatiala si de aparare

Liderii din industria aerospatiala si de aparare de astazi trebuie sa depuna eforturi mai mari ca niciodata pentru a raspunde rapid cerintelor tot mai complexe ale misiunilor si operatiunilor. Prioritatile strategice in evolutie, o crestere a cheltuielilor pentru aparare, cursa tot mai ambitioasa pentru cucerirea spatiului si volatilitatea in peisajul global, toate acestea amplifica provocarea.

Lider in pregatirea organizatiilor din industria aerospatiala si de aparare pentru convergenta sistemelor fizice si digitale, PTC furnizeaza solutii pentru acces imediat la informatii esentiale necesare pentru optimizarea proiectarii, fabricatiei si intretinerii sistemelor de aparare si industriale.

Obiective strategice si de business pentru industria aerospatiala si de aparare

Transformarea digitala in industria aerospatiala si de aparare a inceput in urma cu mai multi ani. In timp ce liderii din domeniul aerospatial si al apararii cauta sa aduca excelenta in programe, sa imbunatateasca disponibilitatea echipamentelor, sa accelereze dezvoltarea produselor si sa reduca costurile, solutiile digitale de la PTC deschid oportunitati noi pentru cresterea eficientei, productivitatii si inovarii.

  • Excelența pe programe existente si oportunitati de programe noi – creați un mediu care pune pe primul plan accesul la date si nu proprietatea asupra acestora, pentru a obține informații importante. Cu soluțiile PLM PTC, puteți îmbunătăți vizibilitatea și colaborarea între echipe și puteți adresa întrebări relevante contractantilor și subcontractanților.

  • Cresteti nivelul de pregatire al echipamentelor – cresteti timpul de functionare al echipamentelor navale, aeronavelor si vehiculelor terestre, imbunatatind activitatile de mentenanta si service in teren. Cu solutiile PTC de realitate augmentata si management al pieselor de schimb, puteti creste eficienta acestora si reduce costurile de service.
  • Accelerati dezvoltarea produselor – cu solutii pentru proiectare generativa, simulare si analiza, si managementul ciclului de viata, care cresc eficienta fiecarei etape a ciclului de viata al unui produs.
  • Reduceti costurile – cresteti eficienta si reduceti costurile pe intregul lant valoric, pornind de la cresterea productivitatii in inginerie si reducerea timpului de proiectare, pana la reducerea costurilor de fabricatie si optimizarea activitatilor de service in teren

Tehnologii pentru industria aerospatiala si de aparare

IoT industrial

Aplicati principiile de fabricatie lean cu ajutorul informatiilor in timp real si vizibilitatii asupra echipelor, produselor, echipamentelor si proceselor.

Realitate Augmentata

Imbunatatiti productivitatea, reduceti costurile si sporiti siguranta cu instructiuni de lucru cu  ajutorul realitatii augmentate, instruire si informatii importante in timp real.

Managementul ciclului de viata al produsului

Faceti fata complexitatii produselor cu solutii care va ajuta sa definiti o baza de date unica pentru intreg ciclul de viata al produselor, sa asigurati guvernanta datelor si sa conferiti echipelor o mai buna intelegere a datelor printr-un proces de vizualizare imbunatatit.

Proiectare CAD

Cresteti eficienta, reduceti timpul de proiectare si costurile cu testarea folosind prototipuri fizice, cu o solutie unitara pentru dezvoltarea produselor si realizarea documentatiei de executie, care inglobeaza functionalitati pentru modelare parametrica, proiectare generativa, simulare si analiza.

Managementul pieselor de schimb

Asigurati-va un inventar optim de piese de schimb, astfel incat echipele sa aiba piesa potrivita la locul potrivit si la pretul potrivit. Cu solutiile de management al pieselor de service, puteti creste satisfactia clientilor, imbunatatind in acelasi timp productivitatea si eficienta echipelor de service.

Solutii pentru industria aerospatiala si de aparare

Aduceti excelenta in programele de cercetare dezvoltare si inovare din domeniul aerospatial si de aparare si reduceti costurile pe intregul lant valoric de la dezvoltarea produselor pana la servicii post-vanzare
TESTEAZĂ GRATUIT CREO 8.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.