Electronica si HighTech

Electronica si HighTech

Cererea de produse electronice industriale este in crestere, industriile producatoare, de sanatate si auto indreptandu-se masiv catre tehnologie pentru a-si sustine strategiile de transformare digitala.

Pe langa cererea de produse, exista si un numar de provocari in crestere, pe care solutiile PTC va ajuta sa le rezolvati in industria high-tech:

  • Cresterea digitalizarii in lanturile de aprovizionare
  • Imbunatatiri in dezvoltarea produselor si gestionarea informatiilor create pe parcursul acesteia
  • Progrese in executia initiativelor din domeniile IOT, 5G ȘI AI

Electronica si HighTech

COVID-19 a produs companiilor din domeniu un dezechilibru in lanturile complexe de aprovizionare la nivel global cu produse electronice, provocand un deficit de componente cheie (spre ex. cipuri), iar vizibilitatea limitata a agravat problema.

Pe masura ce ne indreptam spre noul normal, companiile din industria de produse electronice si High-Tech vor continua sa investeasca pentru a crea vizibilitate in timp real in lanturile de aprovizionare, care sa le asigure agilitate si flexibilitate in viitor, si sa adopte elementele de baza pentru tranformarea digitala – digital twin si digital thread, astfel incat sa poata optimiza virtual un produs din lumea reala captand date de proiectare, mentinand controlul versiunilor si simuland toate componentele si sistemele.

Rezultate masurabile

Pe masura ce transformarea digitala continua sa accelereze, multe companii vad cum initiativele lor se blocheaza sau nu reusesc sa produca valoarea asteptata. Abordarea unica a transformarii digitale a PTC ajuta companiile sa evite blocajele in faza pilot sau de testare a noilor tehnologii, prin identificarea celor mai impactante probleme, aplicarea de solutii dovedite si apoi scalarea rezultatelor in intreaga organizatie.

Cum va pot ajuta solutiile PTC

  • Maximizati cresterea veniturilor – accelerati introducerea de produse noi, cresteti capacitatea de productie si permiteti noilor modele de afaceri sa raspunda cerintelor in continua evolutie ale clientilor.
  • Cresteti eficienta proceselor – eficientizati procesele in intregul lant valoric, creascand eficienta echipamentelor in productie, colaborarea in inginerie si productivitatea in activitatile de service.
  • Reduceti costurile – reduceti costurile bunurilor vandute prin masuri ce asigura costuri de fabricatie mai mici si o mai mare productivitate in inginerie. Reduceti costurile de service si garantie, prin o calitate mai buna a produsului si prin eliminarea necesitatii de a deplasa tehnicieni in teren pentru a instala/repara/reconfigura echipamente.

Tehnologii pentru industria auto

IoT industrial

Aplicati principiile de fabricatie lean cu ajutorul informatiilor in timp real si vizibilitatii asupra echipelor, produselor, echipamentelor si proceselor.

Realitate augmentata

Imbunatatiti productivitatea, reduceti costurile si sporiti siguranta cu instructiuni de lucru cu  ajutorul realitatii augmentate, instruire si informatii importante in timp real.

Managementul ciclului de viata al produsului

Faceti fata complexitatii produselor cu solutii care va ajuta sa definiti o baza de date unica pentru intreg ciclul de viata al produselor, sa asigurati guvernanta datelor si sa conferiti echipelor o mai buna intelegere a datelor printr-un proces de vizualizare imbunatatit.

Proiectare CAD

Cresteti eficienta, reduceti timpul de proiectare si costurile cu testarea folosind prototipuri fizice, cu o solutie unitara pentru dezvoltarea produselor si realizarea documentatiei de executie, care inglobeaza functionalitati pentru modelare parametrica, proiectare generativa, simulare si analiza.

Managementul pieselor de schimb

Asigurati-va un inventar optim de piese de schimb, astfel incat echipele sa aiba piesa potrivita la locul potrivit si la pretul potrivit. Cu solutiile de management al pieselor de service, puteti creste satisfactia clientilor, imbunatatind in acelasi timp productivitatea si eficienta echipelor de service.

Solutii pentru Electronica si HighTech

Pentru companiile din industriile cu tehnologii avansate, resursele trebuie optimizate petru a face față complexității operațiunilor pe piețe globale în timp ce inovarea este un mijloc de supraviețuire.
TESTEAZĂ GRATUIT CREO 8.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.