Modelul 3D CAD trebuie sa lucreze pentru dvs.

Lasati modelul CAD sa lucreze pentru dvs.

Sunteti inginer proiectant si ati investit timp pretios pentru a dezvolta proiecte bune. Acum e timpul sa puneti modelul dvs. CAD la lucru, pentru a crea mai multa valoare pentru dvs.,dar si pentru echipa si compania dvs.

Capabilitatile Creo sunt complet asociative, astfel incat orice modificare asupra modelului 3D in orice etapa a proiectului se propaga automat in toate livrabilele ulterioare. Pentru niciunul dintre procesele care urmeaza proiectarii 3D, nu e nevoie sa recreati informatie CAD derivata din modelul CAD original.

Pornind de la modelul dvs. 3D Creo

  • Validati proiectul cu ajutorul instrumentelor pentru simulare integrate in Creo, inainte de a produce prototipuri si dispozitive costistoare.
  • Dezvoltati matrite si analizati procesul de injectie in matrite a pieselor din material plastic
  • Comunicati colegilor din proiectare si fabricatie informatii clare si concise despre proiect, cu ajutorul Realitatii Augmentate
  • Creati ilustratii tehnice de calitate pentru documentatie tehnica de service/utilizare/piese de schimb, mereu actuala
  • Transformati proiectul in realitate prin procese de fabricatie traditionale – prelucrari mecanice, injectie in matrite, turnare, etc, dar si prin procese inovatoare de fabricatie aditiva

Creșteți-vă abilitățile de proiectare cu Creo participand la aceste webinarii gratuite gazduite de experti PTC Creo.

Modelul CAD trebuie sa lucreze pentru dvs.

Cresteti abilitatile de proiectare cu Creo participand la aceste webinarii gratuite gazduite de experti PTC Creo.

V-ar mai putea interesa:

TESTEAZA GRATUIT CREO 9.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.