Industria aerospatiala si de aparare

PTC pentru industria aerospatiala si de aparare

Fie ca urmariti imbunatatirea performantei pe programe existente sau oportunitati de programe viitoare, unul dintre obiectivele parteneriatului propus de PTC este de a va demonstra modul in care expertiza si tehnologiile PTC va pot ajuta sa obtineti un avantaj competitiv si sa schimbati in mod productiv si eficient, sistemul de lucru in ansamblul de activitati – proiectare, lant de aprovizionare, productie, service – pe care le desfasurati pentru a oferi produse de valoare pentru piata.

Industria aerospatiala si de aparare

Mentinerea costurilor cu dezvoltarea produsului si optimizarea proceselor asociate ciclului sau de viata, la un nivel suportabil, este extrem de importanta in conditiile noilor realitati ale mediului economic global, restrangerii bugetelor pentru aparare si ale unui mediu de securitate in continua schimbare. In aceste conditii, provocarea pentru industria aerospatiala si de aparare este, cum sa faca mai mult cu mai putine resurse, pentru a putea continua sa dezvolte produse inovatoare, acum dar si in viitor.

PTC Value Roadmap este o colectie structurata de informatii care identifica legaturile intre strategiile de business ale organizatiei si cele mai bune tehnologii si practici necesare transpunerii lor in realitate, pentru atingerea obiectivelor strategice si financiare.

Continutul sau a luat forma ca urmare a interactiunii directe cu mii de clienti, colaborarilor cu numerosi consultanti si personalitati din mediul universitar, la care se adauga acumularea de cunostinte ale PTC in sprijinirea organizatiilor, de mai bine de 20 de ani.

Imbunatatirea continua a proceselor, realizata conform planului PTC Value Roadmap, se face prin adoptarea sistemului PTC de dezvoltare a produselor, care cuprinde suita de solutii pentru:

  • Managementul ciclului de viata al produsului (PLM) / Product Lifecycle Management
  • Managementul ciclului de viata al aplicatiilor software (ALM) / Application Lifecycle Management
  • CAD/CAM/CAE
  • Managementul lantului de aprovizionare (SCM) / Supply Chain Management
  • Managementul activitatilor de service pe durata de viata a produsului (SLM) / Service Lifecycle Management
TESTEAZĂ GRATUIT CREO 8.0

Creo Design Essentials cuprinde un set de functionalitati 3D CAD, puternice si usor de utilizat, optimizate pentru toate activitatile intalnite in procesul de dezvoltare a produselor.